Jälleenmyyjät

 

Jälleenmyyjät ympäri Suomen myyvät valikoimissaan Studio Marianne Uusitalon tuotteita. Valikoimissa on myymälästä riippuen erilaisia nahkatuotteita ja käsinmaalattuja silkkihuiveja. Kaikki Studio Marianne Uusitalon tuotteet ovat huolellisesti tehtyä suomalaista käsityötä, ja nahkatuotteissa nahat ovat kotimaista poron- ja peurannahkaa. Tyylikkäät ja aikaa kestävät design-tuotteet sopivat sekä itselle että lahjaksi. 

Selaa verkkokauppaa ja tutustu Studio Marianne Uusitalon koko tuotevalikoimaan ja nahkatuotteiden moniin mahdollisuuksiin. Joko löysit mieleisen tuotteen itsellesi? Studio Marianne Uusitalon tuotteita myyvät verkkokaupan lisäksi useat jälleenmyyjät. Lisäksi ajoittain tuotteita voit löytää erilaisista Suomessa järjestettävistä käsityö- ja taidetapahtumista. 

Studio Marianne Uusitalon tuotteiden jälleenmyyjät:

Pohjois-Suomessa:

ARKTIKUM Pohjoisranta 4, Rovaniemi http://www.arktikum.fi/

Sarvesta Saparoon Napapiiri http://www.sarvestasaparoon.com/

Sallan Poropuisto Salla http://www.sallareindeerpark.fi/fi/

Napapiirin Lahja http://www.christmashouse.fi/

Ranua Resort Ranua http://www.ranuaresort.com/

  

 

 

Korundi House of Culture https://www.korundi.fi/fi/Etusivu

Kakslauttanen Arctic Resort https://www.kakslauttanen.fi/

 

KorvatunturinMaan Osuuskunta https://www.korvatunturin-puoti.fi/

Pohjanmaalla:

 

 

Etelä-Suomessa:

PopUppari Pori

Bjarmia https://bjarmia.fi/

Tutustu Studio Marianne Uusitalon tuotteiden jälleenmyyjiin. Valikoima voi vaihdella myymäläkohtaisesti. Mikäli et löydä jälleenmyyjältä haluamaasi tuotetta, voit olla yhteydessä suoraan Marianne Uusitaloon. Kysymykset tuotteista, niiden hoidosta sekä tuotevalikoimista voi esittää Marianne Uusitalolle. 

Kiinnostaako design-tuotteiden jälleenmyynti?

Mikäli olet kiinnostunut laadukkaiden nahkatuotteiden ja käsinmaalattujen silkkihuivien jälleenmyynnistä, ota yhteyttä. Sopiiko tuotevalikoimaasi kepeät ja kimmeltävät poronnahkakorvakorut? Puuttuuko myymälästäsi tyylikkäitä kotimaisia nahkalaukkuja ja -reppuja? Kaipaatko myyntituotteiksi huikean värisiä käsinmaalattuja silkkihuiveja? Suunnitellaan yhdessä asiakasryhmällesi sopiva tuotepaletti.

Jälleenmyyjät ja verkkokauppa palvelevat, kun haluat nahkatuotteita tai silkkihuiveja.