Iso nahkareppu, poronnahkaa

Iso nahkareppu poronnahasta on voittamaton retkikumppani niin kaupungin kujilla, luentosaleissa, junamatkoilla kuin metsien poluilla. Pehmeä poronnahka on kestävää ja lempeää materiaalia, joka tuntuu myös olkahihnoissa mukavalta. Iso nahkareppu kutsuu kulkemaan! Joko menojalka vipattaa?

Vetoisuus 12 litraa
Selässä vetoketjutasku
Sisällä vetoketju ja avotasku
Kantokahva
Paino n. 700 g
Nahassa voi näkyä elämän merkkejä

195,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Iso nahkareppu poronnahkaa. Upea kaveri kannettavaksi kaikkialle, minne ikinä menetkin. Reppu on valmistettu käsityönä kotimaisesta poronnahasta, joka on kestävä ja aito luonnonmateriaali. Poronnahassa voi näkyä elämän jälkiä, sillä porot ovat saaneet laiduntaa vapaina luonnossa. Arvet ja muut jäljet ovat normaaleja porojen nahassa. Arpikudos on kuitenkin vielä normaalia nahkaa kestävämpää. Poronnahka on kestävyytensä lisäksi myös erittäin pehmeää nahkaa. Materiaali on suorastaan silkkisen tuntuista käsissä. 

Ison nahkarepun säilytysratkaisut ovat riittävän suuret moneen eri käyttötarkoitukseen. Reppu sopii niin itselle kuin lahjaksi. Kaunis kotimainen poronnahkareppu on myös arvokas liikelahja. Kysy lisää liikelahjoista!