Etusivu

Poronnahkatuotteet ja silkkihuivit ammattitaidolla

Poronnahkatuotteet ja silkkihuivit upeissa väreissä löydät Studio Marianne Uusitalon valikoimista. Studio Marianne Uusitalon verkkokaupassa sekä useilla jälleenmyyjillä on monipuolinen valikoima nahkatuotteita ja käsinmaalattuja silkkihuiveja. Studio Marianne Uusitalo on tekstiilitaiteilija Marianne Uusitalon design-tuotteita valmistava yritys.

Nahkatuotteissa Marianne käyttää kotimaista poron- ja peurannahkaa, jotka käsitellään Ahlskog Leather AB:n nahkatehtaalla. Porot ja peurat ovat vapaana laiduntavia eläimiä, jotka hyödynnetään pyydystettäessä kokonaan.  Tällainen nahka on materiaalina luontoa kunnioittava ja eettinen valinta. 

Tekstiilitaiteilija Marianne Uusitalo kertoo

”Olen korkealaatuisiin design-tuotteisiin erikoistunut porilais-kokkolalainen tekstiilitaiteilija. Tuotteissani käytän pääasiassa poronnahkaa ja silkkiä. Suomessa suunniteltu ja valmistettu poronnahkatuote on eettinen ja ekologinen valinta.

Nautin väreillä leikittelystä ja haluan tarjota asiakkailleni mahdollisuuden korostaa väreillä jokaisen omaa persoonaa.  Tervetuloa verkkokauppaani löytämään juuri sinun silmääsi miellyttävin tuote!

Löydät valikoimista erilaisia poronnahkalaukkuja ja reppuja sekä pussukoita. Lisäksi valmistan tyylikkäitä nahkalompakkoja ja esiliinoja. Väreistä nauttivalle esteetikolle valikoimistani löytyy monia upean värisiä nahkatuotteita ja -asusteita. Kevyet ja pehmeät poronnahkaiset korvakorut, kaulakorut ja vyöt tuovat piristystä ja sävyjä arkeen ja juhlaan.

Väri-iloa ja väreillä leikittelyä on tarjolla käsinmaalatuissa silkkihuiveissani. Jokainen huivi on yksilöllinen kappaleensa, jossa värit ovat sekoittuneet omalla tavallaan. Silkki on huivimateriaalina loistava, sillä värit hohtavat siinä herkullisen uhkeina.

Minulle luonnonmateriaalit ja laadukas käsityön jälki ovat sydämen asioita. Olen saanut tehdä intohimoisesti rakastamaani työtä ammattimaisesti vuodesta 1987. Suosin tuotteissani luonnonmateriaaleja, koska niiden käyttöominaisuudet sekä ihotuntuma ovat omaa luokkaansa. Tärkeitä minulle ovat myös iloa tuottavat värit. Tuotteeni kestävät aikaa ja ne ovat sekä kauniita että käytännöllisiä.”

Poronnahkatuotteet ja silkkihuivit